Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
TSO’LARDAN ORTAK DEKLARASYON... - Ereğli TSO

TSO’LARDAN ORTAK DEKLARASYON...

01 Ocak 1970 TSO’LARDAN ORTAK DEKLARASYON...
Zonguldak, Kdz.Ereğli, Devrek, Çaycuma ve Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanları, Çaycuma Havaalanının yurtiçi ve yurt dışı uçuşlarına biran önce açılmasını istedi, ortak deklarasyon yayınladı.

Zonguldak,Kdz.Ereğli,Devrek,Çaycuma ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları imzaladıkları ortak deklarasyonda Zonguldak Çaycuma Havaalanının bir an önce yurtiçi ve yurtdışı uçuşlara açılmasını istedi. Bölge oda başkanlarının imza altına aldığı deklarasyon Milletvekilleri Hüseyin Özakır, Faruk Çaturoğlu ile Ünal Demirtaş’ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde makamlarında ziyaret eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından verildi. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları Metin Demir , Yaşar Tetiker , Ertan Cıvak , Rıfat Sarsık ve Recep Ocak Zonguldak Milletvekillerine verdikleri ortak deklarasyonlarında Türk Havayollarının ülkenin pek çok noktasına uçuş gerçekleştirmiş olmasına karşın Zonguldak’ta ki potansiyeli görmezden gelmesinin anlamsızlığına değinerek Zonguldak Havaalanının faal hale gelmesi için bölge milletvekillerinden yardım istediler.

Zonguldak, Kdz.Ereğli, Devrek, Çaycuma ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanları imzaladıkları ortak deklarasyonda Zonguldak Çaycuma Havaalanının bir an önce yurtiçi ve yurtdışı uçuşlara açılmasını istedi.