Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
KDZ EREĞLİ BELEDİYESİ CUMHURİYET HALK PARTiLİ MECLİS ÜYELERİNDEN ODAMIZA ZİYARET - Ereğli TSO

KDZ EREĞLİ BELEDİYESİ CUMHURİYET HALK PARTiLİ MECLİS ÜYELERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

01 Ocak 1970 KDZ EREĞLİ BELEDİYESİ CUMHURİYET HALK  PARTiLİ MECLİS ÜYELERİNDEN ODAMIZA ZİYARET
Kdz Ereğli Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyeleri; Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler.

Kdz Ereğli Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyeleri; Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan yer alırken, Kdz Ereğli Belediye Meclis Üyeleri; Özkan Özyağcı, Fikret Foto, Nezih Anıl, Fehmi Karaarslan, Mustafa Başkan ve Sibel Yıldız yer aldılar.
Kdz Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’e ve Meclis Başkanımız İlhan Yazıcıoğlu’na yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri; kdz Ereğli için yapılan her projede odamızın yanında olduğunu belirttiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu Kdz Ereğli Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ettiler.