Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
ODAMIZ TARAFINDAN, AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ. - Ereğli TSO

ODAMIZ TARAFINDAN, AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.

01 Ocak 1970 ODAMIZ TARAFINDAN, AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Eğitimi,07 Aralık 2018 Cumartesi günü Ticaret ve sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
Eğitmen Tuğba Öztuğ tarafından verilen eğitim sabah saat 10:30 da başlayarak, akşam 16:30’ da son buldu.


Tuğba Öztuğ yaptığı sunumda, Ülkemizin yapı taşını oluşturan aile şirketleri nesilden nesile uzanan bir akrabalık bağı ile sarmal bir hale gelmekte, iş hayatını duygusal kararlarla yönetme eğilimini arttırmaktadır. Aile şirketleri içinde kurumsallaşarak yapılanmayan pek çok şirket, 2. ya da 3. nesil idaresinde dağılmakta, yok olmaktadır.
Gerçekleştirilen Eğitime; İlçemizde faaliyet gösteren Aile Şirketleri Temsilcileri ve Yetkilileri davet edildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Tasin Tanyıldız ve Meclis Üyemiz Suat Keleş katıldılar.
Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma’ nın üç temeli olan alt yapının oluşturulması, kurumsal yönetime geçiş, büyüme stratejileri ve büyümenin finansmanında kurumsallaşmanın önemini belirten Eğitmen Tuğba Öztuğ, interaktif eğitim uygulaması ile katılımcıların da sorularına cevap bulabildiği çok verimli bir paylaşım platformu sağladı.