Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI “KARDEŞ ODA” PROTOKOLÜ İMZADI - Ereğli TSO

KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI “KARDEŞ ODA” PROTOKOLÜ İMZADI

01 Ocak 1970 KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI “KARDEŞ ODA” PROTOKOLÜ İMZADI
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası arasında” Kardeş Oda Protokolü” imzalandı.

Kardeş odalarla iletişimi güçlendirmek, hizmet standartlarını yükseltmek, ortak faaliyetler gerçekleştirmek, ortak olarak etkin ve nitelikli projeler üretmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerde işbirliği yapmak amacıyla kardeş oda protokolü imzalanmıştır. 

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan KELEŞ, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Düzce Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Tuncay ŞAHİN, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin KAŞKA, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep OCAK, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Haldun HACIKULAOĞLU, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin DEMİR, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai KAMİTOĞLU, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker ATEŞ ve Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat AKSOY katılım sağlamıştır. 

Odalar arasında “Kardeş Oda Protokolü” nün imzalanmasından sonra Osmaniye Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Ticaret Borsası, Ceyhan Ticaret Odası, Ceyhan Ticaret Borsası Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Ticaret Odası ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. 

Kadirli Ticaret Odası Başkanı Mehmethan YÜKSEL’in oğlu Ahmet Yükselin vefatı dolayısıyla TOBB Başkanı Rıfat M.Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Kadirli’de taziye ziyareti gerçekleştirilmiştir.