Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu Odamızı ziyaret etti. - Ereğli TSO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu Odamızı ziyaret etti.

01 Ocak 1970 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu Odamızı ziyaret etti.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu Odamızı ziyaret etti. Ziyarette Kdz Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Taha Kuyumcuoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tasin Tanyıldız ve Özgür Erdoğan,Genel Sekreter Gündüz Acar ziyarette hazır bulundular. KDZ.Ereğli’nin sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan KDZ.Ereğli TSO' nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Zeytinoğlu, TOBB camiası olarak gereken her türlü desteğe vermeye hazır olduklarını söyledi.