Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
’Leyla’nın Evi ‘’ Tiyatro Oyuncuları Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler. - Ereğli TSO

’Leyla’nın Evi ‘’ Tiyatro Oyuncuları Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler.

01 Ocak 1970 ’Leyla’nın Evi ‘’ Tiyatro Oyuncuları Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler.


’Leyla’nın Evi ‘’ Tiyatro Oyuncuları Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler.
KDZ.Ereğli Kaymakamlığı ve KDZ.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası katkılarıyla 07.02.2019 tarihinde Hüseyin Tatoğlu Kongre Salonunda Zülfü Livaneli’nin yazdığı Nedim Saban’ın yönetmenliğini yaptığı Leyla’nın Evi adlı tiyatro oyunu düzenlendi


905.gösterisini Hüseyin Tatoğlu Kongre salonunda İki perdelik oyunu Celile Tolon ve Ahmet Uz başrolleri üstlenirken, oyuncular Dicle Alkan, Halim Ercan, Meral Asıltürk, Caner Kurtaran, Barış Atmaca, Koray Kurt ve İsmail Karaer rol aldılar.
Başarı ile sergilenen oyun sonunda sanatçılar seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, sanatçılara çiçek takdim ederek teşekkür konuşmasının ardından Yönetmen Nedim Saban’ı da sahneye davet etmesi ile seyirciler selamlandı.