Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDA ‘2019 İSTİHDAM TEŞVİKLERİ’ ANLATILDI - Ereğli TSO

KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDA ‘2019 İSTİHDAM TEŞVİKLERİ’ ANLATILDI

01 Ocak 1970 KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDA ‘2019 İSTİHDAM TEŞVİKLERİ’ ANLATILDI
27 Mart 2019 Çarşamba Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yaşar Tetiker Konferans Salonunda yapılan toplantıda “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla Cumhurbaşkanımiz Sayın Recep Tayyip Erdogan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde başlatılan 2019 İstihdam Seferberliği kapsamındaki teşvikleri anlatılmıştır.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün işbirliği ile ‘2019 İstihdam Teşvikleri’ hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ticaret ve Sanayi Odası  Yaşar Tetiker Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya; TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Erdoğan, Mevlüt Özdemir ve Meclis Başkan Yardımcısı Taha Kuyumcuoğlu, İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu, SGK İl Müdürü Erkin Avcı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ve çok sayıda Ticaret ve Sanayi Odası üyesi katıldı.

Toplantıda; İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Hakkı Alkan tarafından 2019 yılı istihdam teşvikleri arasında yer alan ‘Üç Aylık Ücret Desteği’, ‘İlave İstihdam Teşviki’, ‘Asgari Ücret Desteği’, ‘Kadın, Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesi Olanların Teşviki’, ‘5 Puanlık İndirim Teşviki’ ve ‘İlave 6 Puanlık İndirim Teşviki’ konularında sunum yapıldı.


Photos