Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
İSTANBUL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NDAN ODAMIZA ZİYARET. - Ereğli TSO

İSTANBUL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NDAN ODAMIZA ZİYARET.

01 Ocak 1970 İSTANBUL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NDAN ODAMIZA ZİYARET.


30/07/2019 TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkan ve Üyeleri Odamızı ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’in TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile İstanbulda Komite Toplantısında bulunmasından dolayı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Tasin Tanyıldız ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete Odamız Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri de katıldı.
TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kemal Karabel, Üyeler; Erdem Dereli, Fırat Karahan, Ayşe Aslıbacak, İlayda Akçil, Sena Balkaç ve Şinasi Sefa Torun Odamızı ziyarette bulundular.
İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Deniz Ticaret Odası ve İstanbul Ticaret Borsa Üyeleri arasından oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Ülkemizde İhracat-İthalat ve İmalat başta olmak üzere bir çok sektörde faaliyet göstermektedirler. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Serdar Bakkaloğlu, tüm kurul üyelerine teşekkür ederken birlikte oluşturulacak proje ve iş birliklerinde beraber hareket etmekten mutluluk duyacağını kaydetti.
TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kemal Karabel ise Kurul olarak ziyaretlerine başladıklarını ve Türkiye de ilk ziyaretlerini de Ereğli’ye gerçekleştirdiklerini belirterek misafirperverliklerinden dolayı Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkürlerini sundu.
Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından öğle yemeği ve İlçemizin önemli Sanayi Kuruluşlarından Osb’de faaliyetlerini sürdüren ve Ülkemizin En Büyük 500 Firması arasında yer alan Tat Metal A.Ş.’ yi ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Kurul üyeleri İstanbul’a gitmek için yola çıktılar.


Photos