Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
KARDEŞ ODAMIZ BURGAZ TSO DAN ODAMIZA ZİYARET - Ereğli TSO

KARDEŞ ODAMIZ BURGAZ TSO DAN ODAMIZA ZİYARET

01 Ocak 1970 KARDEŞ ODAMIZ BURGAZ TSO DAN ODAMIZA ZİYARET


Burgaz Ticaret Odası Yöneticileri ve Burgazlı firma yetkilileri 2-4 ekim tarihleri arasında ilçemize gelerek bir takım ziyaretlerde bulunmuşlardır.
3 Ekim Perşembe günü odamızda yapılan tanıtım sunumunun ardından Kdz.ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu makamında ziyaret edildi. Sayın İsmail Çorumluoğlu;’’ Burgaz delegasyonunun nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.Bu ziyaretler sonucu karşılıklı ticari faaliyetler olması için çalışmalarınız başarı ile devamını dilerim.’’ dedi.

Ardından Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık makamında ziyaret edildi. Sayın Halil Posbıyık ;’’Delegasyon ziyaretinden çok memnun oldum, bu sene festivalimizde Bulgaristan halk oyunları ekibi yer almıştır,kendilerini bir dahaki Sevgi Barış Dostluk festivalinde ağırlamaktan memnun kalırım.’’ dedi.

Protokol ziyaretlerinin ardından organize sanayi bölgemizde bulunan firma ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. Sırasıyla ziyaretlerimiz ilk Tat Metal A.ş firmasına ikinci ziyaret Özdemir Boru firmasına son ziyaret Obal Alüminyum firmasına yapılmıştır. Firma yetkilileri ilk önce tesislerini gezdirerek üretimleri ile ilgili detaylı bilgi sunmuşlardır.

Osb ‘den sonra ziyaret Ereğli Gemi firmasına yapılmıştır. Ereğli Gemi saha ziyareti ve sunumunun ardından Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ın akşam yemeği davetine Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu Sayın Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar KDZ.Ereğli Tso Başkanı Arslan Keleş, Tso Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu Tso Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Burgaz Delegasyonu katılım sağlamıştır.

4 Ekim Cuma günü Tso hizmet binamızda Burgaz yetkilileri ile odamız üye firmaları ikili iş görüşmelerinde bulundu.
Arslan Keleş ;’’Yaklasık 5 ay evvel Burgaz Tso ile Kardeş Oda olduk.Kendileri bizleri Burgaz’da Çok güzel misafir ettiler.Program boyunca delegasyonla protokol ziyaretleri tesis ziyaretleri ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. Amacımız kardeş odamız üyeleri ve odamız üyelerinin iş birliği potansiyellerini artırarak ticarete dönüşmesidir .’’dedi.

Delegasyon 4 ekim Cuma günü ilçemizden ayrılmıştır.