Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
ODAMIZDA DIŞ TİCARET UZMANI VE GÜMRÜK MÜŞAVİRİ TARAFINDAN ÜYELERİMİZE DIŞ TİCARET DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİLDİ. - Ereğli TSO

ODAMIZDA DIŞ TİCARET UZMANI VE GÜMRÜK MÜŞAVİRİ TARAFINDAN ÜYELERİMİZE DIŞ TİCARET DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİLDİ.

01 Ocak 1970 ODAMIZDA DIŞ TİCARET UZMANI VE GÜMRÜK MÜŞAVİRİ TARAFINDAN ÜYELERİMİZE DIŞ TİCARET DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİLDİ.
20/11/2014 Perşembe günü 11:00 – 13:00 saatleri arasında Dış Ticaret konusunda üyelerimize danışmanlık hizmeti verildi. Dış Ticaret Uzmanı Sayın; Erkan İLHAN ve Gümrük Müşaviri Sayın; Şükrü KARAMAN üyelerimize Dış Ticaret konusunda bilgilerini aktardı.

20/11/2014 Perşembe günü 11:00 – 13:00 saatleri arasında Dış Ticaret konusunda üyelerimize danışmanlık hizmeti verildi. Dış Ticaret Uzmanı Sayın; Erkan İLHAN ve Gümrük Müşaviri Sayın; Şükrü KARAMAN üyelerimize Dış Ticaret konusunda bilgilerini aktardı. Üyeler ile bire bir karşılıklı soru cevap şeklinde görüşmeler gerçekleştirerek İthalat ve İhracat yapabilmeleri adına önemli bilgiler verildi. Danışmanlık hizmetinden son derece memnun kalan üyelerimiz bundan böyle periyodik olarak bu hizmetlerden faydalanabilecekler.